Γεννήθηκα στην Αθήνα, μεγάλωσα όμως στην πόλη του Βόλου και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην Ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), με ειδίκευση στην Κλινική Ψυχολογία και Γνωστική Ψυχολογία το 2008. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών μου, στα πλαίσια προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών, φοίτησα στο Radboud University του Nijmegen (Ολλανδία). Ως αποτέλεσμα αυτής της εμπειρίας, αποφάσισα να ακολουθήσω ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στην Ολλανδία. Έτσι, ολοκλήρωσα ένα Master of Science στην Ψυχολογία της Υγείας το 2011, στο Πανεπιστήμιο του Leiden. Το 2012 άρχισα να παρακολουθώ ένα 4ετές πρόγραμμα κατάρτισης στην Ψυχοθεραπεία Gestalt στο Nederlandse Stichting Gestalt (NSG) στο Άμστερνταμ. Εκεί, ολοκλήρωσα τα δύο πρώτα έτη του προγράμματος και στη συνέχεια, το 2015 αποφάσισα να συνεχίσω το πρόγραμμα στην Αθήνα στο ίδρυμα Gestalt Foundation (GF) από όπου και αποφοίτησα τον Ιούνιο του 2017.

Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών μου, ολοκλήρωσα την πρακτική μου στα Δ' Οξέα του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και εργάστηκα ως εθελόντρια στην Ελληνική Εταιρεία Νόσου Αλτσχάιμερ & Συγγενών Διαταραχών στο Βόλο. Μετά την απόκτηση του πτυχίου μου, εργάστηκα ως εθελόντρια ψυχολόγος στο Τμήμα Νευρολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (Αιγινήτειο Νοσοκομείο). Στα πλαίσια των μεταπτυχιακών σπουδών μου εργάστηκα ως σύμβουλος, σε συμβουλευτική υπηρεσία του πανεπιστημίου του Leiden. Στη συνέχεια, εργάστηκα μέχρι το τέλος του 2015, στο Leiden και την Χάγη της Ολλανδίας ως ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια, στο ιδιωτικό μου γραφείο αλλά και σαν παιδαγωγός με παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας σε συνεργασία με το Γαλλικό και το Βρετανικό σχολείο της Χάγης, όπου και συντόνιζα ψυχοεκπαιδευτικές ομάδες παιδιών. 

Το 2016 αποφάσισα να επιστρέψω στην Ελλάδα και αυτή τη στιγμή, ζω και εργάζομαι στην Αθήνα ως ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια. Ως ψυχοθεραπεύτρια εργάζομαι βασισμένη στην Ψυχοθεραπεία Gestalt. Η Ψυχοθεραπεία Gestalt αναγνωρίζει το ανθρώπινο ον με έναν ολιστικό τρόπο, δίνοντας την ίδια προσοχή στο σώμα μας, τις σκέψεις μας και τα συναισθήματά μας. Η Ψυχοθεραπεία Gestalt, επικεντρώνεται στο «εδώ και τώρα» και εξετάζει πώς λειτουργούμε στην επαφή μας με το περιβάλλον μας και πώς μπορούμε να κάνουμε την εμπειρία μας πιο ικανοποιητική και ολοκληρωμένη.


meme.JPG